Sarbatorile de Iarna, cea mai frumoasa perioada din an…
Ne amintim de traditii, petrecem mult timp cu familia, ne distram decorand casa alaturi de cei mici.
Poate avem noroc si facem si un Om de Zapada
S the Keto Bakery vine in completarea Sarbatorilor voastre cu deserturi specifice acestei perioade. Noua ne plac foarte mult prajiturile traditionale, care ne aduc aminte de copilarie. Din copilarie a pornit si primul produs din meniul de Sarbatori – Cozonacul. Reteta acestuia este adaptata dupa reteta bunicii mele. Am dorit sa semene cat mai mult la gust cu un cozonac obisnuit. Este plin de arome, nuca, ciocolata. Un rasfat bogat pentru masa de Craciun
Va lasam sa descoperiti restul produselor pentru Sarbatori
Ingrediente: oua, faina de migdale, mix de fibre fara carbohidrati, drojdie, portocala, vanilie, rom, ulei, lapte, nuca, cacao, green sugar.
Cozonacul cantareste aproximativ 1 kg.
Un adevarat deliciu si un rasfat pe masura. Un vals elegant intre cele doua gusturi specifice de sarbatori, merele, scortisoara si turta dulce fiind intr-o armonie deplina.
Ingrediente: unt, oua, mix condimente, faina migdale, faina bambus, green sugar, mere verzi, gelatina, smantana naturala
Blat pufos din pandispan alaturi de o crema delicata de vanilie.
Ingrediente: oua, unt, vanilie, smantana naturala, portocala, faina de migdale, Green Sugar, gelatina, mascarpone.
Blat dacquoise, usor crocant si aromat, alaturi de crema decadenta de ciocolata.
Ingrediente: ou, nuca, green sugar, cacao, smantana naturala, ciocolata green sugar.
Blat cremos, cu faina de migdale, invelit intr-o crema fina cu mascarpone, frisca si crema de branza.
Ingrediente: faina de migdale, green sugar, oua, lapte batut, smantana naturala, mascarpone. Pentru ca tinem ca produsele noastre sa fie cat mai sanatoase, am hotarat sa renuntam la colorantul rosu. Gustul este minunat. 🙂
Blatul dens, usor umed, cu aroma subtila de ghimbir, scortisoara si morcov, invelit in crema bogata cu mascarpone, frisca naturala si unt.
Ingrediente: faina migdale, faina de cocos, oua, nuci, morcovi, green sugar, unt, mascarpone, smantana, fructe de padure, ghimbir, nucsoara, scortisoara, lime.
Deja renumita crusta de tarta cu faina de migdale pe care o facem, acompaniata de o crema fina de ciocolata si alune de padure.
Ingrediente: unt, oua, faina de migdale, green sugar, smantana naturala, ciocolata green sugar, alune de padure
Crusta crocanta din faina de migdale, sos de zmeura si crema fina de lamaie.
Ingrediente: unt, oua, faina de migdale, green sugar, zmeura, lamaie, gelatina, smantana naturala.
Crusta crocanta din faina de migdale si sos acrisor de fructe de padure.
Ingrediente: unt, oua, faina de migdale, green sugar, fructe de padure
Blat pufos de ciocolata alaturi de o crema fina de ciocolata si mascarpone.
Ingrediente: unt, oua, faina de bambus, green sugar, mascarpone, ciocolata.
Blat din turta dulce low carb alaturi de o crema de branza si unt.
Ingrediente: unt, oua, lapte batut, faina de migdale, mix condimente, green sugar, crema de branza, vanilie.
Biscuiti de sarbatoare, in forme specifice Craciunului.
Ingrediente: faina de migdale, unt, oua, green sugar, lamaie, vanilie
Ingrediente: unt, green sugar, vanilie, ciocolata green sugar, oua, faina de migdale.
Cutia contine 6 biscuiti.
Ingrediente: albus de ou, migdale, nuca, green sugar, vanilie
***Aceste produse sunt disponibile numai pana la sfarsitul anului, pe perioada Sarbatorilor de Iarna. Toate produsele disponibile în meniul de sarbatori se pot comanda doar pe perioada Craciunului si a Revelionului.
Pentru Craciun, comenzile se pot plasa pana pe 19 decembrie, iar livrarea/ridicarea se va face în datele de 22 și 23 decembrie. Pentru Revelion, comenzile se preiau pana pe 28 decembrie, iar ultima zi de livrare/ridicare este 30 decembrie.
Comenzile le puteti trimite atat pe site cat si pe WhatsApp/Instagram/Facebook, in mesaj privat. Numar de telefon pentru Whatsapp este +40 (767) 268 353.
Comanda minima este de 200 de lei. Trimitem comenzi si in tara; pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
Fiind o perioada foarte aglomerata în care trebuie sa ajungem la multi oameni, pentru zilele de 22 și 23 decembrie se vor face doar comenzile din meniul de sarbatori.