A venit primavara. Copacii au inflorit, iarba a inverzit si soarele sta mandru sus pe cer in fiecare zi. 

Asta inseamna ca ne apropiem de sarbatorile de Pasti. O sa petrecem timp cu familia, o sa ciocnim oua rosii si mancam multeee bunatati. Stim ca sarbatorile pot fi un motiv de libertate si nu mai tii cont de ceea ce mananci. Noi suntem aici sa te ajutam! 

Venim in completarea Sarbatorilor voastre cu deserturi specifice acestei perioade. Noua ne plac foarte mult prajiturile traditionale, care ne aduc aminte de copilarie. Din copilarie a pornit și unul dintre produsele consacrate din meniul de Sarbatori – Cozonacul. Reteta acestuia este adaptata dupa reteta bunicii mele. Am dorit sa semene cat mai mult la gust cu un cozonac obisnuit. Este plin de arome, nuca, ciocolata. Mai mult de atat am creat un produs specific sarbatorilor de Paste si anume Pasca.

Va lasam sa descoperiti restul produselor pentru Sarbatori

Unele dintre aceste produse vor fi disponibile exclusiv de Paști. 

  • Comenzile de Pasti se primesc pana la data de 25 aprilie, iar numarul de comenzi pe care il putem prelua este limitat.
  • Livrarile si ridicarile comenzilor pentru Pasti se vor face pe 2 si 3 mai. 
  • Comanda minima este de 200 de lei. Transportul in zona de nord – Baneasa, Pipera, Otopeni, Corbeanca, Balotesti, Snagov este gratuit. Pentru celelalte zone, se percepe o taxa de livrare, care porneste de la 20 lei.
  • Puteți ridica produsele fara costuri suplimentare si fara limita de comanda, de la sediul nostru din Balotesti, doar în baza unei comenzi în prealabil.
  • Comenzile de peste 500 de lei beneficiaza de transport gratuit in orice zona a Bucurestiului.
  • Trimitem bunatati si in tara, doar ca suntem limitati la cele fara crema: Cozonac, Chifle, Brioșe, Pricomigdale, Biscuiti, Brownies. Comanda minima este de 200 lei.